KOTA KINABALU: Ketua Menteri, Datuk Seri Hajiji Haji Noor menerima kunjungan hormat daripada Ketua Pengarah Jabatan Komunikasi Komuniti (J-KOM), Dato’ Dr. Mohammad Agus Yusoff di pejabatnya di Menara Kinabalu, di sini, hari ini.

Dr. Mohammad Agus memberi taklimat mengenai peranan dan fungsi J-KOM dan berharap dapat membina hubungan kolaboratif yang baik dengan Kerajaan Negeri menerusi program-program bersesuaian dengan konsep Malaysia Madani di bawah Kerajaan Perpaduan.

Katanya, melalui kerjasama yang erat antara J-KOM dan Kerajaan Sabah diharapkan dapat memastikan para pegawai J-KOM Zon Sabah memberi penerangan yang baik kepada masyarakat di negeri ini.

Turut hadir ialah Setiausaha Politik Hajiji, Haji Abdul Rahman Md. Yakub, Timbalan Ketua Pengarah (TKP) (Komunikasi Komuniti), Dato’ Ismail Yusop, TKP (Pengurusan), Encik Zamri Yusoff, Pengarah Bahagian Penyelidikan dan Perancangan Program, Cik Kazidi Mohd.Zainuddin dan Pegawai Penyelaras J-KOM Zon Sabah, Dr. Diana Dominic.

TAMAT

Previous articleSidang DUN Khas untuk mengambil alih kawal selia bekalan elektrik daripada Kerajaan Persekutuan bulan Januari tahun depan
Next articlePenjualan ‘spirit’ perlu dipantau

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here